Dorin Liviu Nistoran, deputat ex-PD si unul dintre dezvoltatorii de pe piata telecomunicatiilor, a fost numit, miercuri, de premierul Tariceanu in functia de presedinte al ANRCTI, potrivit unui comunicat al Guvernului.
Noul sef al Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei, Dorin-Liviu Nistoran, a fost ales in 2004, deputat PD, partid din care a fost exclus in octombrie 2007, dupa ce a refuzat sa voteze o motiune de cenzura impotriva guvernului Tariceanu.

Potrivit declaratiei de interese, Nistoran este actionar o serie de firme care isi desfasoara activitatea in domeniul telecomunicatiilor, Telelevoice Grup SRL, Net Com SRL si Digital Pro SRL.

Nistoran detine, potrivit declaratiei de avere postate pe site-ul Camerei Deputatilor, un teren in Bucuresti si doua in Corbeanca, trei apartamente si o casa de locuit in Bucuresti, o casa de locuit in Corbeanca si o casa de vacanta in Constanta. De asemenea, el declara ca are o colectie de numismatitica, tablouri si ceasuri in valoare de 44.500 de euro.

Liviu Nistoran a fost exclus din PD pe 4 octombrie, dupa votul impotriva motiunii PSD. Anuntul a fost facut de presedintele PD, Emil Boc, care a declarat ca parlamentarii PD Radu Tarle si Liviu Nistoran au fost exclusi din partid pe baza unei decizii a BPN din 2 octombrie, potrivit caruia orice democrat care nu se prezenta la vot sau vota impotriva motiunii va parasi partidul.

Liderul de grup al PD, Cristian Radulescu, a informat abia luni, 3 decembrie, Biroul Permanent ca Nistoran nu mai face parte din grupul PD. O zi mai tarziu, Nistoran si-a reiterat punctul de vedere declarand in plenul Camerei ca el se considera in continuare membru al grupului parlamentar PD in lipsa unei hartii oficiale care sa ateste contrariul, ca reactie la anuntul lui Radulescu. El s-a aratat deranjat ca in plenul Camerei Deputatilor Valeriu Tabara ar fi anuntat demisia sa din grupul PD.

Nistoran a declarat pentru NewsIn ca va depune plangere penala impotriva lui Cristian Radulescu si a lui Valeriu Tabara, acuzandu-i de abuz si fals in declaratii. Mai exact, Nistoran, exclus din PD, acuza faptul ca eliminarea sa din grupul deputatilor PD ar fi ilegala, intrucat el ar fi inca membru al acestui partid.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri