BYD Electronics a depus, la inceputul acestei saptamani, la Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Cluj, o notificare prin care anunta ca vrea sa concedieze 19 persoane, transmite NewsIn.
Directorul executiv al AJOFM Cluj, Daniel Don, a declarat, miercuri, ca firma chineza va fi invitata pentru o discutie la sediul agentiei, pentru ca a gresit documentatia. "Noi am incercat sa contactam firma, dar nu am gasit pe nimeni la numarul de telefon de la sediu. Ei au anuntat ca vor sa concedieze 19 persoane, dar in aceste acte apar numai patru angajati, astfel ca am considerat necesar sa ii chemam la noi la sediu sa lamurim lucrurile”, a afirmat Don.

BYD Electronics a anuntat o investitie de 20 de milioane de euro in parcul industrial Nokia Village. Inca de la finalul anului trecut, presa clujeana a sesizat faptul ca nici chinezii, nici Hansaprint/Elanders (Suedia-Finlanda) nu au demarat investitia, tot de 20 de milioane de euro.

Dintre furnizorii anuntati ai Nokia, la Tetarom III, BYD Electronics urma sa angajeze cele mai multe persoane, respectiv 500, conforma anuntului din primavara anului 2007, iar planul era ca fabrica sa fie finalizata pana in vara anului 2009. Furnizorii anuntati ai Nokia Village sunt joint-venture-ul Hansaprint-Elanders, BYD Electronics si StoraEnso.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri