Nokia lanseaza noi magazine virtuale Nokia Music Store si trei noi dispozitive optimizate pentru muzica, si anunta disponibilitatea serviciului Comes With Music pe mai multe piete.
Prin telefoanele 5730 XpressMusic, 5330 XpressMusic si 5030, dar si prin lansarea serviciului Comes With Music pe mai multe piete si facilitarea integrarii acestor elemente, atat pe dispozitivul mobil cat si pe PC, Nokia extinde gama de dispozitive muzicale pentru includerea mai multor segmente de consumatori.

"Am vandut peste 425 milioane de dispozitive cu music player digital si peste 700 milioane de dispozitive cu radio FM, ceea ce demonstreaza in mod clar ca telefonul mobil este dispozitivul utilizat in mod natural pentru a asculta si stoca muzica," a afirmat Jo Harlow, Devices Nokia. "Combinarea unui music player digital conectat, precum Nokia 5730 XpressMusic, cu accesul nelimitat la milioane de melodii prin Comes With Music permite iubitorilor de muzica sa asculte melodiile preferate, dar si sa descopere, sa asculte si sa pastreze muzica noua pe care o gasesc."

Disponibil in prezent pe 15 piete de pe trei continente, Nokia Music Store permite utilizatorilor sa caute sau sa achizitioneze muzica, sa gaseasca recomandari muzicale sau sa caute artistii preferati, melodii sau albume direct de pe dispozitivul mobil.

Software-ul Nokia Music pentru PC faciliteaza organizarea si transferul de muzica intre un PC si un dispozitiv compatibil, copierea si inscriptionarea de CD-uri, precum si descoperirea, redarea si descarcarea de continut direct de la Nokia Music Store. Nokia a lansat un magazin virtual Nokia Music Store in Mexic si urmeaza sa lanseze acest serviciu in urmatoarele luni si pe alte piete, precum Portugalia, Norvegia si Africa de Sud.

Serviciul Comes With Music permite utilizatorilor sa descarce un numar nelimitat de melodii de la Nokia Music Store timp de un an sau 18 luni. Utilizatorii pot alege dintre milioanele de melodii disponibile spre descarcare si le pot pastra, chiar si dupa incheierea perioadei de un an.

Disponibil in prezent in Regatul Unit si Singapore, Comes With Music va fi lansat in Australia luna aceasta. Serviciul va fi lansat in urmatoarele luni si pe alte piete, precum Italia, Suedia si Mexic.

Cele mai noi dispozitive din gama Nokia XpressMusic - Nokia 5730 XpressMusic si Nokia 5330 XpressMusic – vor fi disponibile pe anumite piete ca telefoane compatibile cu serviciul Comes With Music.
Nokia 5730 XpressMusic este primul telefon Nokia optimizat pentru muzica ce ofera o tastatura Qwerty completa, iar Nokia 5330 ofera acces la pagini de Internet specializate in impartasirea de continut online, precum Ovi, Facebook si Myspace.
Cele doua telefoane vor fi comercializat incepand cu al treilea trimestru al acestui an, la un pret estimativ de 280 euro, suma care nu include taxele si subventiile aplicabile produsului, si, respectiv, 160 euro. Unul dintre cele mai accesibile dispozitive Nokia care ofera radio FM, Nokia 5030, va fi comercializat incepand din al doilea trimestru al acestui an, la un pret estimativ de sub 40 euro, care nu include taxe si subventii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri