Orange Romania lanseaza o oferta ce include o cartela gratuita Orange PrePay. Cartelele Orange PrePay comandate pe Internet sunt livrate gratuit la domiciliul clientului, iar la activare, clientul primeste automat 10 minute si 10 mesaje scrise in retea.
Noua oferta este disponibila exclusiv online si este conceputa astfel incat sa ofere clientilor reduceri si bonusuri mai multe si mai consistente.

Astfel, in plus fata de bonusurile standard din oferta Orange, pentru fiecare euro reincarcat clientii primesc si un extra bonus de 10 minute si 10 mesaje scrise in retea. De exemplu, daca reincarca 2 euro in contul PrePay primesc 20 minute de convorbiri si 20 mesaje scrise in retea. Pentru 25 de euro valoare reincarcata, in contul PrePay se vor acumula 250 de minute si 250 de mesaje scrise in retea, in plus fata de cei 5 euro bonus standard pentru reincarcare.

La prima reincarcare din fiecare luna, clientii Orange PrePay mai primesc un bonus egal cu jumatate din valoarea reincarcata, pentru sume cuprinse intre 4 si 25 de euro. De exemplu, daca fac o reincarcare cu 5 euro, clientii primesc in cont 7,5 euro.

Toate bonusurile se cumuleaza, astfel incat clientii Orange PrePay care isi comanda cartela online beneficiaza de mai mult credit de comunicare cu cei dragi.

O alta caracteristica a noii oferte online Orange PrePay este reducerea de 50% din pretul oricarei optiuni de "Internet pe mobil". Astfel, clientii isi pot activa o optiune "Internet pe mobil" care include 100MB de trafic si acces nelimitat in portalul Orange World la 2 euro/luna in loc de tariful standard de 4 euro/luna.

Incepand cu data de 2 aprilie, oricine poate comanda gratuit cartela Orange PrePay, prin completarea unui formular accesibil direct printr-un banner activ pe www.orange.ro/sim-gratuit si pe alte site-uri partenere.

Orange este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 182 milioane de clienti pe cinci continente.

La sfarsitul lunii decembrie 2008, Orange Romania avea venituri de 1,31 miliarde euro, ceea ce reprezinta o majorare cu 6,2% pe baza comparativa fata de valoarea veniturilor la sfarsitul anului 2007. Operatorul d etelefonie mobila a dezvoltat o retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 102 de locatii in toata tara.

Principalii sai competitori in Romania sunt Vodafone, Cosmote si Zapp.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri