Aproape jumatate (45,7%) dintre managerii romani isi monitorizeaza angajatii, releva un sondaj Gecad Net efectuat in randul a 414 manageri si responsabili IT din companii romanesti.
"Managerii romani sunt familiarizati cu solutiile de monitorizare a activitatii angajatilor" , reiese dintr-un recent sondaj efectut de Gecad Net.

Potrivit acestuia, 45,7% dintre respondenti utilizeaza in mod curent solutii software de monitorizare a angajatilor. Sondajul a fost efectuat in perioada martie 2009 - iulie 2009 in randul a 414 manageri si responsabili IT din companii romanesti. Acest procent ridicat indica o adaptare la standardele occidentale de performanta, precum si aplicarea unor metodologii de crestere a eficientei resurselor.

Dintre participantii la sondaj, 26,1% utilizeaza doua sau mai multe aplicatii de monitorizare, in timp ce 19,6% apeleaza la un singur software de acest gen. Cu toate acestea, 35,5% dintre managerii romani se declara multumiti de activitatea angajatilor si nu considera necesara implementarea unui sistem de monitorizare.De asemenea, 18,8% dintre participantii la sondaj declara ca nu sunt familiarizati cu acest tip de solutii software.

“Sondajul Gecad Net evidentiaza faptul ca managerii romani simt nevoia de a urmari activitatea angajatilor pentru a maximiza eficienta acestora, putand astfel controla costurile si eficienta globala a organizatiei. Toate acestea sunt elemente cu atat mai importante in contextul situatiei economice actuale care impune costuri de productie cat mai mici”, explica directorul tehnic in cadrul companiei, Alexandru Molodoi.

Gecad Net este o companie specializata in comercializarea si implementarea aplicatiilor software, furnizeaza optiuni adecvate de licentiere, servicii IT integrate, servicii de audit website sau aplicatie web si asigura solutii profesionale de securitate IT sub brandul propriu SENTINET.Compania detine in prezent statutul de Microsoft Gold Certified Partner, Autodesk Value Added Reseller si Autodesk Authorized Training Center, Trend Micro Authorized Distributor, IBM Internet Security Systems Distributor, Kaspersky Distributor.

Citeste si Big Brother, la birou: Cum poti fi monitorizat la locul de munca?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri