eBay intentioneaza sa plateasca 370 milioane $ pentru un serviciu de plati online operat de VeriSign, ca parte a unei intelegeri intre cele doua companii.
Potrivit celor doua companii, serviciul de plati al VeriSign, prin care firmele mici pot accepta carduri de credit sau alte modalitati de plata online, a procesat mai mult de 40 miliarde $ in tranzactiile de anul trecut. eBay vede in acest serviciu o cale de a-si extinde propria divizie PayPal de tranzactii catre o noua categorie de clienti - firmele mici si mijlocii.
Serviciul VeriSign "completeaza perfect existentul serviciu de plati PayPal", a declarat presedintele PayPal, Jeff Jordan. "Prin aceasta achizitie PayPal poate oferi clientilor sai mai multe optiuni de servicii de plata si ne putem creste serviciile cormerciale mult mai rapid".



Intelegerea este parte a unui acord mai larg intre cele doua companii. Potrivit termenilor acordului, eBay va adopta si un nou tip de protectie a tranzactiilor de la VeriSign, prin care va oferi clientilor parole si certificate digitale, care sa-i protejeze impotriva furtului de identitate. Noul program va incepe candva in decursul anului viitor.
eBay a declarat ca serviciul de tranzactii al VeriSign ii va genera venituri in 2006 de aproximativ 100 milioane $.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri