Compania sud-coreeana Samsung Electronics a prezentat in cadrul targului de telefonie mobila de la Barcelona telefonul Galaxy S II, cea de a doua versiune a popularului model Galaxy S, lansat in iunie anul trecut.
Galaxy S II utilizeaza Android 2.3 (denumit „Gingerbread”), cea mai noua si mai rapida versiune a sistemul de operare dezvoltat de Google.

Telefonul are un procesor dual-core care permite navigare web rapida si este echipat cu o camera ce permite realizarea de fotografii de 8 megapixeli si de filme full HD de 1080p.

Telefonul include Samsung Hubs, un set de aplicatii mobile integrate lansat in premiera de companie si prin care utilizatorii au acces la carti, reviste, jocuri mobile si retele sociale.

Producatorul sud-coreean Samsung Electronics este al doilea jucator mondial pe piata de telefoane mobile cu vanzari de aproximativ 280 de milioane de unitati in 2010. Telefonul Samsung Galaxy S este unul dintre cele mai populare modele lansate de companie, acesta avand vanzari de circa 5 milioane de exemplare in mai putin de patru luni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri