Actiunile europene au inregistrat marti cea mai mare crestere in doua luni, revenind de la un minim al ultimelor trei luni, sustinute de optimismul ca Grecia va obtine asprijinul financiar necesar evitarii intrarii in incapacitate de plata, transmite Reuters.
Indicele pan-european FTSEurofirst 300 a avansat cu 1,4%, cea mai rapida crestere de la jumatatea lunii aprilie, scrie Mediafax.

Titlurile bancilor elene au urcat cu 6,9%.

Euro s-a apreciat fata de dolar, contribuind la sustinerea preturilor petrolului si metalelor, astfel incat indicele Stoxx Europe 600 pentru resurse naturale a crescut cu 2,5%.

Indicele londonez FTSE 100 a crescut cu 1,44%, DAX al bursei din Frankfurt cu 1,89% si CAC 40 al bursei din Paris cu 2,04%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri