Deficitul comercial al Ungariei a fost de 110,6 milioane euro, in iunie, indica cifrele revizuite ale Oficiului Central de Statistica.
Precedentele cifre indicau 120,8 milioane euro.Pentru prima jumatate a anului, deficitul comercial a ajuns la 1,096 miliarde euro, cu trei miliarde euro mai putin decat cifrele preliminare si cu 33,5 milioane mai putin decat in prima jumatate a anului trecut. Exporturile din luna iunie au crescut cu 10 procente anualizat, ajungand la 4,9 miliarde euro, in timp ce exporturile din prima jumatate a anului au crescut cu 16,1 procente anualizat, ajungand la 27,74 miliarde euro, informeaza Rompres.

Importurile lunii iunie au crescut cu 10,8 procente, ajungand la 5,023 miliarde euro, in timp ce in perioada ianuarie - iunie, cresterea a fost de 15,2 procente, ajungand la 28,842 miliarde euro. In termeni de volum, exporturile din luna iunie au crescut cu 9,1 procente, in timp ce importurile lunii iunie au crescut cu 7,7 procente fata de anul trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri