Grupul alimentar francez Danone se afla in discutii cu gigantul american Kraft Foods privind vanzarea diviziei sale de biscuiti LU, conform informatiilor publicate luni de cotidianul financial Times, relateaza AFP, citat de NewsIn.
Conform cotidianului britanic, care nu citeaza surse, Kraft Foods "s-ar afla in negocieri privind achizitia diviziei de biscuiti si produse din cereale a Danone, proprietara a marcilor LU, Prince si Tuc".

"In cursul noptii trecute planau inca incertitudini legate de aceste discutii, care s-ar putea sau nu finaliza prin semnarea unui acord de vanzare, pretul reprezentand o alta necunoscuta", a adaugat Financial Times.

Conform cotidianului britanic, Kraft Foods si Danone au refuzat sa comenteze aceasta informatie.

Saptamanalul economic francez Challange a afimat deja in cursul saptamanii trecute ca "Danone este gata sa vanda divizia LU daca pretul va fi convenabil", informatia fiind dezvaluita de mai multe case de brokeraj in notele destinate clientilor.

Printre posibilii actori interesati au fost mentionati Kraft Foods si Kellog's.

AFP a aflat, prin intermediul unei surse sindicale, ca marti va avea loc o reuniune cu conducerea sindicatului ce reprezinta muncitorii acestei divizii, salariatii LU temandu-se ca un anunt de vanzare va fi facut cu aceasta ocazie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri