Pretul petrolului a crescut astazi la peste 101 dolari pe baril, la bursele electronice din Asia, dupa trei zile consecutive de scadere, din cauza nelinistilor provocate de reducerea ritmului de crestere a economiei mondiale.
In timpul tranzactiilor matinale, pretul petrolului "light sweet crude", cu livrare in luna mai, a crescut cu 15 centi la 101,13 dolari pe baril, fata de 100,98 dolari pe baril ieri seara la bursa din New York.
Pretul petrolului Brent, din Marea Nordului, cu livrare in luna mai, a crescut cu 13 centi, la 100,30 dolari pe baril.

La bursa din New York (NYMEX), pretul barilului "light sweet crude", cu livrare in luna mai, a scazut marti seara cu 60 de centi, la 100,98 dolari.

In timpul ultimelor trei sedinte bursiere, pretul petrolului "light sweet crude" a scazut cu aproximativ sapte dolari, stabilindu-se la 10% sub recordul istoric inregistrat pe 17 martie, de 111,80 dolari.

"Pretul petrolului se mentine, inregistrand schimbari marginale", a precizat David Moore, analistul Commonwealth Bank of Australia.

Piata titeiului asteapta publicarea datelor cu privire la stocurile energetice americane.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri