Gigantul media Time Warner Inc, care detine CNN, Time Inc si studiourile de filmare Warner Bros, a raportat o scadere cu 26% a profitului net pe trimestrul II, la 792 milioane dolari (22 centi/actiune), rezultatele situandu-se, totusi, peste asteptarile analistilor, informeaza Reuters, citat de NewsIn.
Rezultatele financiare au fost sustinute de cresterea vanzarilor cu publicitatea prin cablu si de succesul unor filme precum "Totul despre sex".

In trimestrul al doilea din 2007, Time Warner Inc obtinuse un profit net de 1,07 miliarde dolari (28 centi/actiune).

Fara a lua in calcul plata onorariilor serviciilor juridice si profesionale si ale avariilor generate de retelele Turner ce se ridica la 51 milioane dolari, compania a inregistrat un profit de 24 centi/actiune, peste estimarile analistilor de pe Wall Street chestionati de Reuters Estimates, care anticipau un profit de 23 centi/actiune.

Veniturile au crescut cu 5%, la 11,56 miliarde dolari, peste asteptarile analistilor de 11,45 miliarde dolari.

la inceputul lui 2009, Time Warner vrea sa separe serviciile de publicitate si cele de internet prin dial-up ale AOL, compania furnizoare de servicii web detinuta de concernul Warner.

Actiunile companiei s-au depreciat cu 14% in 2008, iar obiectivele referitoare la castigurile operationale pe intregul an fiscal inainte de deprecieri si amortizari vizeaza cresteri de 7-9% sau 1,07-1,11 dolari/actiune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri