Compania bulgara Albena AD a decis sa scoata la vanzare complexul de vacanta din Byalata Lagouna (White Lagoon) situat in zona de nord a coastei Marii Negre pentru un pret de 42,5 milioane de euro, dar si un alt proiect in Balchik, pentru opt milioane de euro, potrivit sofiaecho, scrie NewsIn.
Proiectul din Byalata Lagouna cuprinde doua unitati locative cu 177 de apartamente, un centru de spa, cu piscina interioara dar si in aer liber, plaja, un teren de tenis, un restaurant, un magazin de dulciuri, un supermarket si o parcare.

Compania a mai anuntat de asemenea ca a pus in vanzare si proiectul Balchik Gardens, situat in orasul cu acelasi nume. Investitorul cere pentru acest proiect, care include zece cladiri de pana la cinci etaje, cu un total de 22.600 mp de spatiu, dar si cateva centre de tip outlet, circa opt milioane de euro, fara TVA. Compania lucreaza in prezent la finisajul a doua cladiri.

Pana in prezent nici un cumparator nu s-a aratat interesat de achizitia intregului proiect din Byalata Lagouna, dar mai multe apartamente au fost deja vandute. Compania a intentionat sa vanda Byalata Lagouna inca din 2007, insa nu a ajuns la nici un acord de principu cu cei interesati de aceasta achizitie. In 2007, Albena a raportat un profit net de 17,7 milioane de leva (circa noua milioane de euro), in crestere cu 13,7% fata de anul precedent.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri