Linklaters, cea mai mare casa de avocatura specializatea in fuziuni si achizitii din 2008, va concedia pana la 270 de angajati din Marea Britanie, in conditiile actuale provocate de criza financiara, scrie International Herald Tribune.
In urmatoarele 90 de zile, compania va disponibiliza cel mult 120 de avocati si aproximativ 150 de angajati din functiile de suport, ceea ce reprezinta 12% din cei 2,320 ai casei de avocatura implicati in operatiunile din Marea Britanie.

„Ne confruntam cu schimbari importante pe pietele financiare si in economia globala, ceea ce a afetat si clientii pe care ii deservim. In prezent, reducem din personal tocmai pentru a face fata cererii in declin pe care o anticipam”, a spus Simon Davies (foto), directorul executiv al casei de avocatura britanice.

Linklaters a fost compania care a intermediat cele mai valoroase tranzactii in anul 2008, casa de avocatura fiind consultant pentru 249 deal-uri, pe o piata de M&A (fuziuni si achizitii) ce a atins cel mai jos nivel din ultimii trei ani.

De asemenea, Linklaters ocupa prima pozitie in topul consultantilor juridici pe piata mondiala de M&A, in care au fost inchise 27,400 de tranzactii in valoare de 2,5 trilioane de dolari.

Birourile Linklaters din Bratislava, Bucuresti, Budapesta si Praga au fost reunite anul trecut sub identitatea Kinstellar.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri