Consiliul de Supraveghere Uniqa Versicherungen AG a decis extinderea Directoratului companiei de asigurari prin includerea a trei noi membri – Hartwig Loger, Wolfgang Kindl si Kurt Svoboda – incepand cu data de 1 iulie 2011, a anuntat compania.
Astfel, de la 1 iulie 2011, data la care conducerea Directoratului va trece de la Konstantin Klien la Andreas Brandstetter, echipa Directoratului ii va include si pe cei trei membri, pe langa cei deja existenti: Andreas Brandstetter, Hannes Bogner, Karl Unger si Gottfried Wanitschek.

Hartwig Loger va fi responsabil de companiile operationale ale Grupului din Austria la nivel de holding (cu exceptia Raiffeisen Versicherung). Responsabilitatea canalului de vanzare bancar, in special a Raiffeisen Versicherung, ii va ramane Andreas Brandstetter, la fel ca in prezent. Wolfgang Kindl va fi responsabil de businessul corporate international al grupului. La randul sau, Kurt Svoboda se va ocupa de activitatile de management al riscului si de reasigurare.

Toti membrii Directoratului – inclusiv cei numiti recent – au mandate pana la data de 30 septembrie 2013.

Grupul Uniqa, avand sediul central in Austria, detine 100% din actiunile Uniqa Asigurari, una din primele zece companii de asigurari de pe piata romaneasca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri