Firma de avocatura Serban & Asociatii a numit inca doi avocati in echipa de conducere, ridicand astfel la 8 numarul partenerilor firmei. De asemenea, alti doi avocati au fost promovati la statutul de senior in cadrul firmei de avocatura, dupa ce anul trecut veniturile au crescut cu 26%. Societatea de avocati Serban & Asociatii a efectuat 4 promovari interne pe finalul anului 2011, ca urmare a procesului anual de evaluare a performantelor profesionale ale avocatilor colaboratori.
Astfel, incepand cu 1 ianuarie 2012, in echipa de conducere au intrat si noii parteneri Alina Tanasescu si Madalin Enache, care vor intari departamentele de litigii si, respectiv, de drept penal ale firmei. Pe de alta parte, Bogdan Lamatic si Sebastian Cretu, avocati colaboratori specializati in drept penal, au fost promovati la statutul de senior associates.

Alina Tanasescu (foto) s-a alaturat firmei Serban & Asociatii in urma cu 5 ani. Noul partener are o experienta in litigii si arbitraje interne cu grad ridicat de complexitate in materia dreptului civil, dreptului comercial, dreptului muncii si achizitiilor publice. De-a lungul timpului, Alina Tanasescu a asistat si reprezentat clienti de top din industria hoteliera, a tutunului, energie, IT , media, telecomunicatii, constructii, financiar-bancara sau de asigurari. Avocatul are un masterat in dreptul afacerilor la Universitatea Romano- Americana.

Madalin Enache (foto) s-a alaturat firmei Serban & Asociatii in urma cu 4 ani. El si-a concentrat activitatea pe reprezentarea in dosare penale complexe a unor clienti de renume din industria de IT si electronice, comunicatii, leasing si banci, servicii sau constructii. Madalin Enache s-a remarcat in domenii de practica ale dreptului penal care au luat amploare in Romania mai ales in ultimii 3-5 ani, dezvoltand foarte mult practica societatii in materia infractiunilor cuprinse in aria criminalitatii gulerelor albe. In cursul anului 2011, a fost implicat in proiecte insumand interese financiare de peste 100 milioane euro.

Bogdan Lamatic, promovat ca senior associate in cadrul Departamentului de Drept Penal, are 5 ani experienta in avocatura, el alaturandu-se firmei Serban & Asociatii in urma cu 2 ani. Bogdan Lamatic a asistat si reprezentat clienti de prim rang din industria IT si electronice, constructii, telecomunicatii, leasing.

Sebastian Cretu, promovat ca senior associate in cadrul Departamentului de Drept Penal, a intrat in echipa Serban & Asociatii in urma cu 3 ani. El a asistat si reprezentat in dosare penale clienti din industria de IT si electronice, comunicatii, leasing si banci, servicii sau constructii. Sebastian Cretu a obtinut un masterat in drept civil la Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucuresti.

Serban si Asociatii a incheiat anul 2011 cu o crestere de 26,1% a cifrei de afaceri, comparativ cu anul 2010, litigiile si proiectele de drept penal al afacerilor avand si anul trecut un aport de circa 80%, in timp ce proiectele de consultanta au acoperit diferenta.

”Pentru anul acesta mizam pe o crestere a numarului de proiecte in cateva domenii de nisa ale consultantei comerciale, in special a celor legate de energie regenerabila, parteneriate public-privat si concurenta, dar si pe consolidarea practicilor de dreptul muncii, M&A, achizitii publice, real-estate si a consultantei curente pentru clientii nostri. Imi place sa cred ca, in ciuda tuturor opiniilor mai putin optimiste, anul 2012 va fi un an al oportunitatilor si al constructiei, al schimbarilor indraznete si al dinamismului, aceleasi atribute pe care Serban & Asociatii le va promova in acest an”, a nuantat Adrian Manolache, Avocat Partener, Coordonatorul Departamentului de Consultanta Comerciala.

Serban & Asociatii are in prezent un numar de 27 avocati, ale caror arii principale de specializare cuprind dreptul civil, comercial, penal al afacerilor, achizitii publice, real-estate, energie, concurenta, insolventa, dreptul muncii. In portofoliul de clienti se numara companii multinationale ce activeaza in diverse industrii si servicii, precum FMCG, energie, IT, media, telecomunicatii, constructii, leasing si banci, asigurari, real-estate.

Recent si alti jucatori din domeniu, cum ar fi Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen sau Tuca Zbarcea si Asociatii, au anuntat promovari in cadrul societatilor.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri