Popovici Nitu & Asociatii are in acest moment 2 parteneri si peste 25 de avocati in echipa de Litigii & Arbitraj, cea mai noua promovare fiind cea a Ilincai Stefanescu.
Ilinca Stefanescu are experienta in diverse proceduri de conciliere, mediere si arbitraj, asistand/reprezentand clientii in fata instantelor judecatoresti sau de arbitraj.

Ilinca este recunoscuta pentru expertiza in domeniul litigiilor, cu un accent deosebit pe litigii civile si comerciale, concurenta, achizitii publice si transport maritim.

Ilinca s-a alaturat echipei in 2003, asistand clienti precum Air France, Auchan, Aviva, Cargill, Dacia Renault, Ferrari SpA, Fondul Proprietatea/Franklin Templeton, GE Money, Immofinanz, Manpower, Orange, Philip Morris, Shell Gas sau SIVECO.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri