George Butunoiu, head-hunter, antreprenor si un vizitator frecvent al restaurantelor, isi va deschide propriul local la inceputul anului viitor, in Piata Dorobanti din Capitala.
Restaurantul se va numi “La George Butunoiu si Oscar” si va fi localizat in zona Pietei Dorobanti, pe strada George Calinescu, nr 44.

“Restaurantul nu va avea un specific anume, dar voi avea grija sa aduc periodic bucatari diferiti. In fiecare zi vom oferi alt meniu, pentru mai multa varietate”, a spus (foto) despre restaurantul de 10 locuri.

El a adaugat ca investitia in micul local a fost de 60.000 euro si ca, desi va deschide portile pentru prima oara in luna decembrie a acestui an, inaugurarea oficiala, pentru public va avea loc in luna ianuarie 2012.

George Butunoiu este unul din cei mai cunoscuti head-hunteri de pe piata locala si unul dintre fondatorii proiectului Restograf.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri