Constructorul italian a redesenat modelul Alfa Romeo 147 oferindu-i un look mai agresiv. Auto Italia, importatorul automobilelor Alfa Romeo in Romania, a lansat de curand noul model Alfa Romeo 147.
Construit pentru a face parte din segmentul Premium al clasei compacte, Alfa 147 se remarca mai ales la exterior, unde i-a fost aplicat un facelift. Grila, farurile si portbagajul au fost elementele care au suferit modificari de design fata de versiunea anterioara. Spoilerul coborat si noile faruri alungite cu linii puternice inclinate spre grila calandru, "demasca" profilul dinamic al noului model Alfa 147. Haionul cu grupurile sale optice este imbogatit prin cromarea anumitor elemente, pentru a avea o nota distincta.

Linia generala a noului model a fost conceputa pentru a reduce la minimum rezistenta la inaintare, in acelasi timp cu pastrarea tuturor caracteristicilor ergonomice, a calitatii interioarelor si a stilului modelului. La interior constructorul italian a acordat maxima atentie soferului care acum beneficiaza de un scaun complet ajustabil si cuprinde reglajul volanului, al inaltimii scaunului ergonomic si al suportului lombar.

La cerere, este disponibil sistemul de sunet Hi-Fi Bose, varful tehnologic in materie de calitate si fidelitate a auditiei. Sistemul a fost perfectionat in colaborare cu Alfa Romeo ca o functie cu setari specifice habitaclului noului model Alfa 147. Noua Alfa 147 poate fi echipata optional cu un sistem telematic extrem de avansat care va asista prin trimiterea si primirea de date si informatii, CONNECT Nav, iar computerul de bord indica toti parametrii calatoriei pe un display multifunctional.

Importatorul estimeaza vanzari de 100 de unitati, pana la sfsrsitul acestui an, pentru noul model Alfa Romeo 147. Alfa Romeo 147 este echipata in varianta de baza cu un motor de 1,6 litri care dezvolta nu mai putin de 105 cai putere, si este dotata cu sase airbag-uri, ABS, radio-CD-player si geamuri electrice.

Pretul pentru Alfa Romeo 147 in versiunea de baza este de aproximativ 14.000 de euro in varianta cu trei usi si 14.500 de euro pentru cea cu cinci usi. In ceea ce priveste motoarele, noua Alfa 147 dispune de trei motoare pe benzina de 105, 120 si 150 de cai putere si trei variante diesel de 100, 115 si 150 de cai putere. Din vanzarile totale ale automobilelor Alfa Romeo, Alfa 147 va detine, in acest an, o cota de 40 la suta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri