Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat, sambata, pentru Realitatea TV, ca a preluat de vineri 92 la suta din actiunile postului de televiziune, transmite 9AM.ro.
Numele lui Elan Schwartzenberg in postura de manager al Realitatea TV este vehiculat de peste o luna, informeaza Mediafax.

In 27 martie, ImpactNews scria ca Elan Schwartzenberg este vehiculat ca inlocuitor al lui Sebastian Ghita la conducerea Realitatea TV, dupa ce intre Sorin Ovidiu Vantu si Sebastian Ghita a avut loc, in aceeasi zi, prima altercatie, in care au fost implicati mai multi paznicii, fiind solicitata Politia.

Elan Schwartzenberg s-a nascut pe 25 aprilie 1967, la Iasi. Acesta provine dintr-o familie de medici evrei. In clasa a VII-a a emigrat impreuna cu familia sa in Israel, apoi a revenit in Romania pentru a studia stomatologie la Facultatea de Medicina din Iasi, conform ImpactNews.

Dupa absolvirea facultatii a ramas in Romania si a devenit om de afaceri. Nu a profesat niciodata ca medic stomatolog.

Schwartzenberg este proprietarul Neocity Group si are o avere estimata la 45-50 de milioane de euro in ultima editie a Top 300 Capital. Acesta deruleaza afaceri cu precadere in domeniul imobiliar.

Sebastian Ghita a declarat sambata, pentru Mediafax, ca Elan Schwartzenberg nu poate sa fie managerul Realitatea TV si nu poate sa fie implicat in managementul televiziunii."Domnul Elan Schwartzenberg nu poate sa fie managerul Realitatea. El nu poate sa fie implicat in managementul Realitatea", a spus Sebastian Ghita.

Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar, acuzati de santajarea lui Sebastian Ghita, au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis recursul procurorilor fata de decizia de cercetare a lor in libertate.

In 21 aprilie, Sorin Ovidiu Vintu, alaturi de Ion Ilie Cezar, a fost retinut, pentru santaj de procurori. Parchetului instantei supreme, pentru ca a pretins lui Sebastian Ghita 150.000 de euro lunar, actiunea survenind unei plangeri din 4 aprilie a managerului Realitatea Media. Lui Ghita i s-au cerut 200.000 de euro, insa managerul Realitatea a spus ca da doar 150.000 de euro.

Ce parere aveti despre omul de afaceri Elan Schwartzenberg? Credeti ca va reusi sa se impuna la Realitatea? Comentati subiectul pe Forum.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri