Vezi mai jos recomandarile wall-street.ro din blogosfera economica si de business.
Va mai amintiti de “pensiile nesimtite”, de “principiul contributivitatii” și de “responsabilitatea fiscala”? Toate au fost argumente pentru recalcularea pensiilor speciale – care sa nu se mai bazeze pe ultimele salarii ci pe media intregii cariere – proces care trebuia sa reduca cheltuielile statului, scrie Riscograma.

Dan Dragomir citeaza pe blogul sau surse neoficiale care afirma ca Facebook pregatete o listare la Bursa in prima parte a anului 2012, din care spera sa obtina 10 miliarde de dolari, la o evaluare de 100 de miliarde de dolari. Daca exista acest plan in realitate, oamenii lui Mark Zuckerberg ar trebui sa depuna actele inainte de finalul acestui an.

In octombrie, guvernul a cheltuit mai putin decat a incasat: deficitul bugetar a scazut cu 0,4 mld. lei aflam de pe BusinessDay.

In luna octombrie, veniturile la bugetul general consolidat au insumat 17,1 mld lei, in crestere cu 4% fata de octombrie 2010, in timp ce cheltuielile au ajuns la 16,7 mld lei, in scadere cu 0,7% fata de anul trecut, inregistrandu-se astfel un excedent bugetar de 0,4 mld lei, al treilea excedent lunar din anul acesta, dupa cele din ianuarie (+0,82 mld lei) si aprilie (+0,83 mld lei).

Pe blogul consilierului Andreea Vass putem afla “Cum percep liderii europeni mersul economiei in anul 2012”.

Zona Euro pare sa fi intrat in “usoara recesiune” si economia sa ar urma aproape sa stagneze in 2012 din cauza crizei datoriilor care, in cazul unui eveniment “negativ major”, ar putea avea consecinte “devastatoare” pentru toate tarile bogate, a avertizat luni economistul sef al OCDE, Pier Carlo Padoan.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri