Actrita Rooney Mara, noua imagine a casei Calvin Klein, va colabora din nou cu David Fincher, la o serie de reclame televizate pentru noul parfum "Downtown", care va fi lansat de acest brand in luna septembrie, scrie Mediafax.
Rooney Mara si David Fincher au colaborat la filmele "Reteaua de socializare/ The Social Network" si "Fata cu un dragon tatuat/ The Girl with the Dragon Tattoo".

Noul parfum, care va include un amestec de arome precum cele de mar verde si piper roz, va ajunge in magazine in luna septembrie.
Rooney Mara, in varsta de 28 de ani, a fost desemnata noua imagine a casei Calvin Klein si calca astfel pe urmele altor femei celebre care au realizat campanii publicitare pentru brandul american, precum Diane Kruger, Christy Turlington, Zoe Saldana si Eva Mendes.

Actrita americana poate fi vazuta pe marile ecrane in acest an in urmatorul proiect cinematografic al regizorului Terrence Malick, al carui titlu nu a fost deocamdata anuntat, in drama "Efecte adverse/ Side Effects", de Steven Soderbergh, dar si in comedia "Her", de Spike Jonze.

David Fincher este regizorul unor filme bine primite atat de public, cat si de criticii de cinema, precum "Alien 3", "Se7en", "Fight Club - Sala de lupte", "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Reteaua de socializare/ The Social Network" si "Fata cu un dragon tatuat/ The Girl with the Dragon Tattoo".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri