In fiecare an Asociatia Studenetasca Voluntari pentru Idei si Proiecte-VIP organizeaza proiectul IMPACT, aceasta a patra editie a proiectului fiind sustinuta logistic si financiar de Coca-Cola Romania.
Cei 16 participanti, lucrand in echipe, vor solutiona un studiu de caz din domeniul marketingului propus de compania partenera Coca-Cola Romania. Participantii vor fi asistati si, in final, evaluati de catre specialisti ai departamentulu de marketing al Coca-Cola, cea mai buna solutie fiind premiata cu 400 EURO.

Proiectul se adreseaza NUMAI studentilor din anii II-IV si masteranzilor care studiaza in Bucuresti si au cunostinte in domeniul marketingului. Acestia vor fi selectionati pe baza de CV, formular de aplicare si interviu.

Formularul de aplicare il gasiti in sediul Voluntari pentru Idei si Proiecte, str. Mihail Moxa, nr 5-7, in Corpul Colegiului Economic al Academiei de Studii Economice, camera 3007, sector 1, Bucuresti, termenul limita pentru inscrierea la selectie fiind 22 martie. Informatii suplimentare puteti gasi pe site-ul VIP - www.VIPRomania.com.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri