Dimtri Guerassimov si Eric Jannon, directori de creatie ai agentiei de publicitate Marcel Paris, vor fi prezenti in juriul celei de-a zecea editii a festivalului de publicitate AdPrint, care va avea loc in perioada 12-15 februarie 2009, la Brasov.
Dimitri Guerassimov s-a nascut la Moscova si a studiat in Paris design-ul grafic, dar si drept si filozofie. El si-a inceput cariera in publicitate ca director de creatie la BBDO Paris, unde a lucrat pentru branduri precum: Wrigley, Pepsi, Mercedes, France Telecom. Aici a facut echipa cu Eric Jannon, cu care a lucrat in cadrul agentiei pana la inceputul lui 2007, an in care au plecat la Marcel Paris. Cei doi sunt impreuna co-creative directors in cadrul agentiei si lucreaza pentru branduri precum Diesel sau Coca-Cola.

Colegul sau de echipa, Eric Jannon, si-a inceput cariera in acest domeniu tot in cadrul BBDO Paris, unde a fost mai intai Copywriter. Eric Jannon a lucrat in cadrul BBDO Paris pana in 2006, cu o scurta pauza in care a parasit agentia pentru McCann Erickson Paris. Din 2007, Eric si Dimitri continua sa fie o echipa de succes in cadrul agentiei de publicitate Marcel Paris.

Cei doi detin in palmares un numar impresionant de premii obtinute la cele mai prestigioase festivaluri de publicitate, precum : Cannes Lions, Grand-Prix la Epica, Eurobest, ADC Franta. De asemenea, Eric Jannon a facut parte din juriul Clio Awards de anul acesta.

Cea de-a zecea editie AdPrint va avea loc in perioada 12-15 februarie 2009 la Brasov. Inscrierile in competitie incep la 1 septembrie 2008 si se vor incheia pe 19 decembrie 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri