Trustul de presa Intact se extinde in mediul online prin lansarea a patru radiouri online-Twist, Extra, Fresh si Christmas-ce reprezinta extensii ale postului de radio Romantic FM. Incepand cu 1 ianuarie 2009, publicitatea pe site-ul Romanticfm.ro si noile proiecte urmand sa fie vanduta prin regia Intact Interactive.
Radiourile online Twist, Extra, Fresh si Christmas pot fi ascultate exclusiv online, direct din site-ul principal, www.romanticfm.ro, declara, pentru Wall-Street, Marius Tudosiei, director de marketing al publicatiei Jurnalul National.

“Fiecare sigla a fiecarui post de Internet iti aduce un stream distinct. In perioada urmatoare, strategia noastra de dezvoltare presupune dezvoltarea a cate unui site distinct pentru fiecare post de radio. Primul care va fi online va fi Romantic Christmas”, spune Marius Tudosiei.

Potrivit acestuia, publicul tinta al acestor radiouri online coincide cu cel al postului Romantic FM.

“Principiul acestor posturi de radio este simplu: exista un core-target al Romantic FM care, in functie de anumite elemente subiective, poate asculta postul, dar ar putea simti nevoia de, sa zicem, ceva mai multa muzica din anii ’50-’60. Prin urmare, va da un click pe Romantic Twist. In acelasi timp, aceste posturi vor putea atrage persoane cu gusturi extrem de «specializate». De exemplu, pe Romantic Extra nu se difuzeaza muzica de limba engleza”, afirma Tudosiei.

In ceea ce priveste difuzarea de publicitate, politica de vanzari a Romantic FM se va extinde si asupra site-urilor si posturilor online. Astfel, Marius Tudosiei spune ca noile posturi de radio online vor difuza calupuri de maxim doua spoturi.

De asemenea, Bogdan Gavrila, new media manager Intact Media Group, sustine ca abordarea unor noi nise precum si audienta premium a acestor site-uri le fac ideale pentru proiectele special de publicitate online.

“Fata de versiunea anterioara, noul site Romanticfm.ro foloseste un adserver de ultima generatie, iar oferta de publicitate va prezenta si formate innovative. In premiera pentru piata locala, va exista posibilitatea de a brandui si de a livra publicitate audio in stream-ul radioului online”, a declarat, pentru Wall-Street, Bogdan Gavrila.

Echipa care lucreaza la cele patru proiecte este formata din aproximativ 30 de angajati, care se ocupa si de realizarea programelor Romantic FM.

Din portofoliul trustului Intact mai fac parte televiziunile Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia Lifestyle, GSP-TV, Radio ZU si publicatii precum Gazeta Sporturilor, Jurnalul National, Financiarul.

Grupul media controlat de Dan Voiculescu a obtinut in anul 2007 venituri totale de 130 mil. euro. Pentru primele opt luni ale acestui an, Intact si-a majorat veniturile cu 30% fata de perioada similara a anului trecut, in timp ce profitul a crescut cu 18%, potrivit firmei de consultanta Ocean Strategy.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri