Publicatia americana The New York Times a inceput sa ofere, pentru prima oara de la lansarea sa in anul 1851, spatiu publicitar pe prima pagina, primul advertiser fiind CBS, informeaza presa internationala.
Denise Warren, senior vice president si director de marketing al The New York Times Media Group, a declarat ca introducerea publicitatii pe prima pagina a cotidianului reprezinta o noua oportunitate pentru advertiseri de a atinge un public educat, influent si cu venituri peste medie.

“In anul 2006 am inceput sa testam ce impact ar avea introducerea publicitatii pe primele pagini ale fiecarei sectiuni si am primit un raspuns pozitiv din partea publicitarilor. Un anunt pe prima pagina a The New York Times va reprezenta o ocazie atractiva pentru advertiserii care cauta un spatiu premium pentru campaniile lor”, a spus Denise Warren.

La randul sau, The International Herald Tribune, publicatie aflata tot in portofoliul The New York Times Media Group, vinde spatiu publicitar pe prima pagina.

Infiintat in anul 1851, The New York Time este distribuit international, fiind detinut de The New York Times Media Group, care are in portofoliu alte 15 publicatii.

Ziarul a obtinut pana in prezent 98 de premii Pulitzer si a avut un tiraj de aproape un milion de exemplare in anul 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri