Tony Gray, cel care intre 1995-2000 a lansat pe piata locala revistele Avantaje, Elle si Viva, va fi noul director al grupului de comunicare Lowe Romania, anunta compania.
Tony Gray (foto) a lansat intre 1995 – 2000 primele reviste glossy pentru femei (Avantaje, Elle si Viva) pe piata locala, branduri achizitionate ulterior de trustul elvetian Edipresse, condus in prezent de Cristina Simion. Gray a mai lucrat si in Marea Britanie, Olanda.

Grupul Lowe Romania, condus de Veronica Savanciuc, a fost infiintat in 1993, fiind format din Lowe & Partners, Initiative, Lowe PR, Brand Connection, Medic One si Scholz & Friends.

Anul trecut, Lowe Romania, parte a Interpublic, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare la nivel mondial, a avut afaceri de 56,1 milioane de euro si un profit de circa 600.000 de euro. Datele nu includ agentia Scholz&Friends.

Printre clientii grupului se numara Austrian Airlines, Bayer, BMW, Boehringer-Ingelheim, Burger King, Crucea Rosie Romana, Electrolux, Eli Lilly, Johnson & Johnson, MOL Romania, Orange, Parlamentul European, Royal Bank of Scotland si Unilever.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri