Incepand din februarie 2010, Presage comunica pentru Austria Incoming, biroul din Romania al DMMA (Destination Management Monitor Austria).
Presage va oferi servicii de consultanta in comunicare strategica, relatii publice si servicii de event management, dezvoltand un program de actiuni B2B ce se vor sincroniza cu campania de marketing a asociatiei la nivel national.

Austria Incoming (AT Incoming) este o companie de consultanta pentru destinatiile turistice din Austria. AT Incoming este reprezentanta exclusiva in Romania a DMMA, asociatie ce reuneste noua regiuni turistice din Austria: Bodensee –Vorarlberg, Bregenzerwald, Donau Niederösterreich, Millstätter See, Mostviertel, Thermenwelt Burgenland, Wiener Alpen, Wienerwald, Zell am See – Kaprun.

"Romania este o piata extrem de interesanta pentru noi, atat din punct de vedere al apetitului turistic si al deschiderii catre neconventional, cat si din punct de vedere al potentialului B2B. Austria Incoming beneficiaza de tot sprijinul nostru in realizarea pachetelor turistice si centralizarea know-how-ului DMMA si isi propune sa devina lider de piata ca entitate de contact pentru destinatiile turistice din Austria”, a declarat Franz Schmidt, Manager Destination Management Monitor Austria.

"Austria Incoming este o entitate noua in industria turismului din Romania, au planuri ambitioase si un model de business special, functionand deopotriva ca un hub de informatii al regiunilor parte din DMMA si ca interfata intre asociatie si partenerii din Romania. Targetul este de asemenea complex, AT Incoming vizand atat clientii B2B cat si clientul final, ceea ce inseamna ca necesitatile de comunicare se calibreaza si se adapteaza pentru fiecare segment in parte”, spune Georgiana Gheorghe, Managing Partner, Presage Public Relations & Public Affairs.

Printre clientii Presage se mai numara: A&D Pharma, Clubul Ilustratorilor de Carte, Fabryo Corporation, Farmexpert DCI, Fleet Management Services, Hell Energy Group, InBev Romania, Mivan Development, Ozone Laboratories, Shapir Engineering Group, SOS Satele Copiilor, Special Air Services, Wolf Theiss.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri