Libra Bank si furnizorul de produse si servicii software Indaco Systems au lansat un card de debit cu componenta de economisire si overdraft pentru juristii si contabilii din Romania, cu o dobanda anuala de 8% pentru sume mai mari de 500 lei.
Persoanele care solicita cardul Libra Mix Indaco primesc 55 lei la emiterea acestuia, iar banii pot fi folositi pentru plata serviciilor Indaco.

Libra Bank va plati periodic, de pe cardul Libra Mix Indaco, contravaloarea serviciilor prestate de Indaco pentru clienti, pe baza facturilor primite in copie de banca de la prestator, cu conditia ca banii necesari sa fie in contul cardului, se arata in comunicatul bancii.

Clientii beneficiaza de servicii de descoperit de cont (overdraft), in limita a sase venituri nete, dar nu mai mult de 17.500 lei. Banca nu percepe taxe pentru deschiderea contului curent si pentru emiterea cardului. De asemenea, cardul poate fi folosit atat in tara, cat si in strainatate.

Libra Bank este controlata de fondul american New Century Holdings, care are investitii de peste 300 miliarde dolari in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane dolari in Romania.

Indaco Systems este o societate cu capital 100% romanesc, care furnizeaza produse si servicii software de informare legislativa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri