Aproape jumatate din anunturile din piata se refera la apartamente scoase la vanzare la un pret de pana in 60.000 de euro. Cum arata oferta de Prima Casa din cele mai mari orase din tara pe baza ofertelor publicate de imobiliare.ro?
Bucuresti, ultimul etaj. In Capitala, Prima Casa poate fi un apartament cu trei camere, cu o suprafata de 70-75 mp, decomandat situat intr-un imobil vechi din cartierele Titan, Rahova sau Colentina unde exista numeroase astfel de oferte la pretul de 60.000 de euro. In Giurgiului, proprietarii unui apartament vechi cu trei camere, confort 2, cu o suprafata de 53 mp asteapta o suma de 47.500 de euro. Majoritatea acestor apartamente, insa, se afla la ultimul etaj. Este vorba despre apartamente cu doua camere in ansambluri de locuinte noi construite in majoritatea zonelor din Capitala.

Brasov: oferte din Astra pana in Tractorul. Apartamente vechi cu trei camere care sa se incadreze in bugetul pentru Prima Casa pot fi gasite in cartierul Astra, unde cu 60.000 de euro poate fi achizitionat un apartament cu trei camere confort 1, de 80 mp, potrivit imobiliare.ro.

La un pret mult mai mic, 46.000 de euro, in cartierul Tractorul, este scos la vanzare un apartament cu trei camere, confort 2, cu o suprafata utila de 55 mp, situat la ultimul nivel al unui imobil cu patru etaje construit in 1976. Cu 50.500 de euro, poate fi achizitionat un apartament cu doua camere de 48 mp, intr-un bloc nou, finalizat in 2009. Apartamente cu doua camere mai mari, cu o suprafata de 70 de metri patrati pot fi achitionate in Racadau pentru sume asemanatoare.

Cluj-Napoca, oportunitati la trei camere. Cu bugetul prevazut de programul Prima Casa, cumparatorii din Cluj-Napoca pot alege un apartament cu trei camere de 65 mp in cartierele Marasti sau Manastur. Apartamentele sunt semi-decomandate si prezinta chiar si imbunatatiri.

Numeroase oferte de acelasi gen exista si in zona Zorilor. La pretul de 60.000 de euro, cumparatorii au si optiunea unui apartament cu trei camere nou, semifinisat, cu doua bai intr-un imobil finalizat in 2010 din cartierul Manastur. O alta varianta este un apartament cu trei camere de 72 mp, din 2009, situat in zona Dambul Rotund. Apartamentul se vinde mobilat si utilat. Exista de asemenea foarte multe oferte de apartamente vechi si noi cu doua camere, a caror pret variaza intre 40.000 si 60.000 de euro.

Constanta, optiunea casa noua. Persoanele care doresc sa achizitioneze o prima casa in Constanta pot opta pentru un apartament vechi cu trei camere cu o suprafata utila de 60 mp, la un pret de 55.000 de euro in zona Grivitei sau in apropierea Spitalului Judetean. Oferta de apartamente vechi cu doua camere este, de asemenea, foarte variata, iar preturile incep de la 40.000 de euro in zonele periferice si urca pana la 60.000 de euro pentru apartamente confort 1, in zone semicentrale.

Constantenii care isi doresc o prima casa noua, pot alege un apartament cu una sau doua camere cu o suprafata de 35-45 mp utili.
Iasi - oferta variata. Iesenii care cauta un apartament de pana in 60.000 de euro pot alege cele mai mari apartamente. Pentru aceasta suma, pe piata exista apartamente chiar si cu patru camere, decomandate, confort 1, cu suprafete utile cuprinse intre 80-85 mp in zone precum Cug sau Nicolina.

Oferta apartamentelor cu trei camere este foarte variata si acopera majoritatea zonelor. Iesenii pot alege, astfel, de la un apartament cu 3 camere, confort 2, cu o suprafata de 50 mp in zona Alexandru cel Bun, la pretul de 40.000 de euro, pana la apartamente decomandate, confort 1, cu o suprafata de 60-70 mp utili in zona Sf. Lazar. Cei care doresc un apartament nou, pot opta, contra sumei de 59.000 de euro, pentru o locuinta cu doua camere in Tatarasi, cu o suprafata de 54 mp utili, complet utilata si mobilata, situata la etajul 1 intr-un imobil cu 5 etaje. Oferta de apartamente noi cu doua camere din Iasi coboara in prezent pana la 50.000 de euro.

Timisoara - apartamente noi si vechi. 60.000 de euro pare o suma suficienta pentru cei care isi doresc apartamente cu doua sau trei camere in blocuri vechi.

In zona Lipovei, de exemplu, la acest pret exista apartamente cu o suprafata de 70 mp utili, cu trei camere, decomandat, confort 1, fiecare camera fiind prevazuta cu balcon. situate la un etaj intermediar in blocuri cu patru etaje. O oferta si mai atractiva este un apartament din Calea Aradului, cu patru camere (trei camere initiale plus uscatoria blocului transformata intr-o a patra camera), cu o suprafata utila de 80 mp, ambele balcoane fiind inchise.

Si oferta de locuinte noi este variata. Pentru 59.000 de euro poate fi achizitionat un apartament cu doua camere de 62 mp situat la parterul unui imobil cu trei etaje construit in 2007. In zona Girocului, proprietarul unui apartament nou cu doua camere, cu o suprafata de 65 mp, situat intr-un imobil construit in 2001 solicita 55.000 de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri