Cu peste 10 ani de experienta in publicitate, Calin Ionescu este noul Director de Creatie al agentiei Infinit. Calin Ionescu a fost Creative Director la agentia Proximity si este, la baza, copywriter.
Calin Ionescu a realizat pana in prezent campanii pentru marci dintr-o zona larga de industrii de la bunuri de larg consum, auto sau farma pana la servicii financiare, retail, telecom sau alimentara.

"Infinit a ajuns cea mai mare agentie independenta de interactive din Romania in putin peste 4 ani de la lansare crezand in ideea de publicitate full service, avand, inca din prima zi, la baza digitalul. Am desfasurat campanii de toate felurile pentru un portofoliu vast de clienti, dar in ultimii 2 – 3 ani am observat un lucru foarte clar – totul merge spre digital, iar agentia perfecta pentru contextul economic in care joaca clientii nostri este una de "tradigital", cum am inceput sa ii spunem noi. O agentie care este capabila sa imbine comunicarea traditionala cu cea digitala, avand atat abilitati de ATL, dar stapanind teritoriul online-ului, tehnologia de ultima ora si integrarea mediilor", declara Alex Cernatescu, CEO Infinit.

Printre clientii Infinit se numara si Praktiker, Rompetrol, Honda, JTI, Generali sau Adama.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri