Platforma de licitatii Okazii.ro organizeaza Black November in perioada 3-30 noiembrie 2014, comerciantii punand la vanzare produse cu reduceri de pret de pana la 60%. Oficialii companiei subliniaza ca reducerile vor fi aplicate unui numar de peste 200.000 de produse.

Platforma confirma astfel oficial ceea ce wall-street.ro scria in articolul in care enumera brandurile/companiile care vor participa la Black Friday. Principalele categorii care vor beneficia de reduceri in perioada amintita sunt Fashion& Beauty, Telefoane mobile, Auto-moto, Computere si electronice, Jocuri video si muzica, Universul copiilor, Librarie, Sport, Arta si obiecte de colectie, Casa si gradina.

Tot in aceasta perioada cumparatorii pot achizitiona un numar mare de produse cu livrare gratuita sau cu plata in rate fixe, fara dobanda. Produsele pot fi comandate atat online, cat si telefonic. Okazii.ro are peste 3 milioane de produse noi si second-hand, oferite de peste 140.000 de vanzatori si magazine online. Principalii concurenti ai companiei sunt OLX.ro, Tocmai.ro sau Anuntul.ro, acestea neavand insa sistem de rating pentru clienti sau sistem de licitatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri