Bursa de Valori Bucuresti (BVB) lanseaza vineri, 15 iulie, contractul futures pe actiunile BVB, ce debuteaza cu servicii de market maker, oferite de IFB Finwest.
Primele scadente disponibile ale contractrului futures pe BVB vor fi septembrie si decembrie, data scadenta fiind a treia zi de vineri din luna respectiva.

Pasul de cotare este de 0,01 lei/actiune, marja unitara este de 40 de lei iar limita zilnica de variatie va fi de plus/minus 14 lei/actiune.

SSIF IFB Finwest va actiona in calitate de Market Maker pentru cele mai apropiate doua scadente ale acestui contract futures. Volumul minim corespunzator ofertei ferme de cumparare sau vanzare este de 10 contracte.

Spreadul maxim dintre preturile de cumparare si de vanzare afisate de Market Maker va fi de 4 % pentru seria cu prima scadenta si 6% pentru a doua.

Perioada de timp minima pentru mentinerea in piata a ofertei de cumparare si de vanzare in decursul unei sedinte de tranzactionare este de 70% din sedinta de tranzactionare sau daca simbolul / activul suport a fost suspendat de la tranzactionare, din perioada in care s-a tranzactionat in cursul sedintei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri