Putin peste 2% din actiunile Unirea Shopping Center au fost schimbate astazi pe piata Rasdaq prin mai multe tranzactii, care au insumat 7,56 milioane lei, arata datele operatorului de piata.
Cele 60.490 titluri Unirea Shopping Center au fost transferate prin opt tranzactii in piata, la pretul de 125 lei, in crestere cu 24,63% fata de cotatia de inchidere din ultima sedinta de tranzactionare a titlurilor.

Compania are un capital social de 7,44 milioane lei impartit in 2,98 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei, iar actionarul majoritar al socitatii este Nova Trade, cu o detinere de 71,82% din totalul titlurilor.

Valoarea de piata a companiei este de 298,64 milioane lei (84,3 milioane euro), potrivit cotatiei de 100,30 lei, inregistrata la finalul sedintei din 28 iunie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri