Presedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, a cerut guvernului sa ia masuri sistemice in vederea imbunatatirii climatului investitional al tarii si a conditiilor pentru ofertele publice initiale, transmite RIA Novosti.
"Trebuie sa oferim conditii mai confortabile pentru companiile locale si cele straine care vor sa faca oferte publice initiale. Potrivit datelor de care dispun, in primele 11 luni numai 14 companii au plasat actiuni in Rusia, cifra cu care nu ne putem mandri", a spus Medvedev, informeaza Mediafax.

El a adaugat ca marti a convocat o sedinta de guvern in care a afirmat ca in tara nu exista un climat bun pentru investitii.

"Am convenit sa lucram asupra acestei probleme anul viitor", a aratat presedintele, adaugand ca problema nu poate fi rezolvata imediat, dar poate fi solutionata prin masuri sistemice in diverse structuri, pornind de la presedinte, seful guvernului, structurile legislative, sistemul judiciar si pana la autoritatile locale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri