Mihaela Cnobloch este unul dintre cei mai apreciati consultanti imobiliari pe zona de office din Romania.
Intrebari preliminare:
Nume, Prenume: Mihaela Cnobloch
Functia: Senior Consultant departament Office - DTZ
Varsta: 35 de ani
Stare civila: casatorita

1. Ce studii ati urmat?

Facultatea de chimie industriala, care nu are in schimb nici o legatura cu experienta mea de aproape 11 ani pe piata autohtona de real-estate.

2. Care a fost primul job pe care l-ati avut?

Primul job a fost de consultant junior la departamentul residential din cadrul unei companii locale din zona de top in aceea vreme, P-ta Unirii Calea Victoriei. Am avut sansa de a intra intr-un colectiv tanar si dinamic cuprinzand trei birouri active in Bucuresti (doua in Unirii si unul pe Calea Victoriei), iar primii pasi pe care i-am facut in lumea de real estate de atunci au fost baza carierei si experientei mele de acum. Din 1999 m-am alaturat echipei profesioniste din DTZ Echinox, moment in care calea mea profesionala si-a capatat complet o traiectorie ascendenta bine definita.

3. Care sunt principalele trei pasiuni ale dumneavoastra?

Este foarte greu de definit pentru ca de felul meu sunt o fire extrem de pasionala, pun suflet in absolut orice, de la aranjarea grafica a unui simplu tabel in Excel, pana la o simpla serva pe terenul de tenis.

As putea totusi sa mentionez intr-un mod cu totul si cu totul special pasiunea de a canta, mai ales, dar si de a asculta muzica buna in orice moment posibil al zilei, pasiunea de a atinge perfectiunea, desi stiu ca nu se poate, iar mai nou cochetez cu ski-ul si tenisul.


4. Care este ultima carte citita?

Timpul este foarte scurt pt asa ceva din pacate, la birou citesc presa de specialitate, evident, iar seara tarziu, trebuie sa-mi dedic timpul ramas baieteleului si sotului meu. Totusi am reusit sa termin recent Inger si Demon, imi doream de mult sa o fac si cum niciopdata nu este prea tarziu....

5. Aveti un film sau un serial preferat?

O, dificila intrebare, in general imi plac comediile romantice, dar la polul opus, sa spunem ca Gladiatorul l-as revedea oricand cu mare, mare placere.

6. Ce tip de bautura preferati?

Un pahar de whiski, in seri speciale este binevenit, dar preferatele raman totusi sampania si vinul alb. Dar sa nu uit totusi de bautura mea zilnica...apa plata cu lamaie, la rang de favorita .

7. Care este publicatia economica pe care o preferati din Romania? Dar cea din strainatate?

Ziarul Financiar imi este pur si simplu la indemana, alaturi de Business Review & BBW, dar ma simt foarte confortabila cu cotidianele de business on line

8. Care este ora la care ajungeti in mod normal dimineata la birou?

E, aici cred ca am o mica problema, oricat mi-as dori, mai devreme de 9,15-9,30, nu reusesc sa ajung, fiindca o buna parte din timpul matinal mi-l ocupa baietelului meu, si astfel, trebuie sa recunosc ca imi incep ziua de lucru intotdeaua intr-o mare viteza si forta. Dar sunt o fire energica si imi place actiunea, si atunci ma simt confortabil cu acest stil de viata.

9. Cate ore petreceti in medie pe zi la birou?

Programul difera foarte mult de la o zi la alta, undeva intre 10-11 ore.

10. Aveti un model in afaceri? Daca da, cine este acesta?

Bineinteles, toti avem cate ceva de invatat de la cei din jurul nostru, oameni cu carelucrezi, oamenii pe care ii intalnesti zilnic, totul este sa vrei sa observi. Pot sa dau foarte multe exemple incepand de la managerul meu, care este un om deosebit de capabil si a demonstrat de-a lungului timpului foarte multe lucruri, si terminand cu anumite persoane publice, demne de tot respectul si admiratia.

Nu in ultimul rand, de la sotul meu, am invatat foarte multe lucruri legate de profilul unui om integru, dornic sa se afle intr-o continua evolutie si aspiratie profesionala, am invatat ca viata este o batalie continua si ca trebuie sa vrei sa-i faci fata pt ca altfel te pierzi, si iti va parea rau, fara sa incerci sa dai tot ce este mai bun din tine si am constat pe propria-mi piele ca are foarte mare dreptate.

11. Care este cea mai mare reusita profesionala din cariera dumneavoastra?

Fiecare contract incheiat si client fericit este o mare reusita pt mine, chiar daca vorbim de contracte diferite, cum ar fi, inchirierea a 200 mp de birouri sau o vanzare de milioane de euro, important este ca oamenii cu care lucrez sa se simta impliniti si fericiti in aceea tranzactie si sa doreasca sa revina cat de curand pt o nou deal.

12. Care a fost cel mai mare esec profesional din cariera dumneavoastra?

Esecurile apar, din pacate din cand in cand; exista si situatii nefericite cand pierzi un client pentru care stii ca te-ai fi dedicat cu toata puterea si profesionalismul intregii echipe, dar lucruile trebuie sa continue si pana la urma stii ca o batalie peiduta nu este decat o lectie invatata si un pas inainte.

13. Nominalizati trei oameni de afaceri din Romania pe care ii admirati cel mai mult.

Admiratia mea nu se poate rezuma deloc doar la cifra trei, dar am sa mentionez totusi trei persoane foarte tinere, care au dovedit multa tenacitate si profesionalism in ultimii ani, care isi conduc propria afacere, cu deosebit succes si pe care ii respect foarte mult: Mihnea Serbanescu (real estate development), Nadia Georgescu si Dan Badea (international law firm).

14. Ce linie aeriana preferati in zborurile de business internationale?

Tarom & KLM

15. Cate carduri detineti?

Am doar un card.

16. Unde ati petrecut ultima vacanta? Care ar fi destinatia unei vacante perfecte din punctul dvs. de vedere?

Am trait o experienta de vis in insulele Seychelles, in aceasta vara, si ca atare nu-mi pot imagina o vacanta perfecta decat tot intr-o insula exotica.

17. Ce masina conduceti?

Tocmai ma bucur de noua mea achizitie, noul BMW Coupe 335i.

18. Unde va vedeti peste 5 ani?

In mijlocul echipei DTZ, bineinteles, pt ca sunt atat de multe provocari profesionale in domeniul nostru, incat nu ai cum sa te plafonezi, ba din potriva, nu ai decat o cale de ales: evolutia si perfectionarea



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Profilul saptămânii »


Setari Cookie-uri