Compania Doraly Mall, controlata de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, a investit 1,5 milioane de euro intr-un centru comercial in Braila, cu o suprafata totala de 1.200 mp si 60 de magazine.
Pe piata locala, Doraly Mall a mai inaugurat un centru comercial in Constanta (foto), in anul 2001. In plus, omul de afaceri Gheorghe Iaciu mai detine si 50% din actiunile complexului Expo Market Doraly, amplasat la 8 km de Bucuresti, in comuna Afumati. Restul de 50% din actiuni au fost preluate in vara anului 2008 de catre fondul de investitii HSBC’s European Active Real Estate Fund (HEAREF).

Doraly Mall din Braila a fost deschis pe 17 septembrie, dupa o investitie de 1,5 milioane de euro. Construcţia este structurată pe doua niveluri si are o suprafata totalade 1.200 mp, dintre care 1.130 mp sunt destinati galeriei comerciale cu circa 60 de magazine.

Planurile de extindere ale omului de afaceri cuprind inca cinci centre comerciale in urmatorii cinci ani.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri