AFI Palace Cotroceni, unul din cele mai mari centre comerciale din Romania, cu o suprafata inchiriabila de 76.000 metri patrati, a inregistrat in primii doi ani vanzari totale de 370 milioane euro.
In cei doi ani de activitate, aproape 50 de milioane de vizitatori au calcat pragul AFI Palace Cotroceni, potrivit dezvoltatorului.

“Suntem bucurosi ca in acesti doi ani am reusit sa ne depasim obiectivele setate inainte de inaugurare”, a declarat Israel Visel (foto), mall manager AFI Palace Cotroceni Mega Fun.

Centrul comercial din Bucuresti are cu o suprafata inchiriabila de 76.000 metri patrati si a fost deschis la sfarsitul anului 2009, in urma unei investitii de peste 300 de milioane de euro.

AFI Palace Cotroceni, singurul proiect finalizat de dezvoltatorul israelian AFI Europe in Romania, este evaluat la 350 de milioane de euro, diferenta, de 187 milioane de euro, fiind reprezentata de celelalte terenuri pe care compania le detine pe piata locala, in Bucuresti, Ploiesti si Arad.

Printre cei mai importanti chiriasi ai mallului se numara grupul Inditex (Zara, Berska, Stradivarius, Pull&Bear, etc), H&M si C&A.

AFI Europe este parte a grupului Africa Israel, activ din anul 1997 in domeniul dezvoltarii si investitiilor rezidentiale si de retail.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri