Fostul fotbalist Adrian Ilie a intrat in afaceri imobiliare. Printr-o investitie totala de aproximativ 3 mil. lei, suma care include si preturile terenurilor, fotbalistul va construi 11 vile la Poiana Brasov, transmite Mediafax. O parte dintre vile sunt deja finalizate, iar lucrarile de executie pentru celelalte vor fi incheiate in urmatoarele luni. Constructiile cuprind cate trei apartamente de fiecare si vor fi dispuse pe structura P+1.

"Probabil ca voi valorifica aceste constructii prin inchiriere pe termen lung. Am primit oferte de cumparare la preturi de 500.000 euro pentru o vila, dar nu am dat curs ofertelor", a declarat Ilie. Fostul fotbalist nu este la prima investitie in imobiliare, el fiind proprietarul hotelului Ruia din Poiana Brasov. In acest an, in asociere cu alte trei persoane si o firma austriaca, Ilie a cumparat 30 hectare de teren situate la marginea Capitalei, suprafata pe care vor fi dezvoltate, cel mai probabil, ansambluri rezidentiale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri