Piata rezidentiala din Constanta se va imbogati cu 584 de locuinte, complexul imobiliar fiind prevazut si cu unitati de invatamant, parcuri sau cabinete medicale. Valoarea totala a investitiei se ridica la 40 milioane de euro
Tomis Development, companie infiintata in 2003 cu activitati in sectorul comercial si in industria de constructii, va construi in Constanta un ansamblu rezidential, valoarea investitiei fiind estimata la 40 de milioane de euro. Complexul rezidential Tomis Plus va fi ridicat pe un teren de 128.000 mp, localizat pe bulevardul Tomis, la iesirea din oras spre aeroportul Kogalniceanu, si va oferi constantenilor un total de 584 de locuinte.

Tomis Plus va da un suflu nou orasului nostru nu doar prin varietatea de resedinte, ci si prin numeroasele facilitati care vor fi integrate in acest complex: gradinita, scoala, restaurant, club privat cu sala de fitness si piscina, doua parcuri, terenuri de sport si cabinete medicale. Pentru ca acest proiect sa fie definitivat, vom investi 40 de milioane de euro, a afirmat Lucian Orban, presedinte al Tomis Development.

Compania de consultanta imobiliara Eurisko a fost desemnata consultant si agent exclusiv al proiectului. Tomis Plus va introduce pe piata constanteana conceptul de parc rezidential, intr-un proiect integrat din punct de vedere urbanistic si arhitectural. Cei care doresc sa achizitioneze un apartament sau o vila aici vor plati preturi cuprinse intre 650 si 930 euro/mp construit, a declarat la randul sau Ionut Bordei, partener in cadrul Eurisko.

Primele locuinte vor fi livrate in 2008

Cumparatorii au de ales intre doua modalitati de plata: achitarea unui avans de 25%, iar diferenta se plateste etapizat pana la receptie, sau depunerea unui avans de 25%, restul de 75% urmand sa fie obtinut prin credit bancar.

Ansamblu rezidential la Constanta de 40 milioane euro
Avand in vedere complexitatea acestei dezvoltari imobiliare, investitorul va construi in sase faze, iar primele locuinte vor fi livrate proprietarilor in anul 2008.

Complexul va cuprinde 448 de apartamente si 136 de vile, fiind prevazute si 600 de locuri de parcare, care se platesc separat (8.000 euro pentru un loc in parcajul subteran si 4.000 euro pentru un loc in cel suprateran).

Preturile pe metru patrat variaza in functie de tipul constructiei si de amplasament. Astfel, apartamentele cu acces la bulevardul Tomis costa 830 euro/mp construit semifinisat (fara pardoseli calde si reci, placaje ceramice la interior, centrala termica si obiecte sanitare) sau 930 euro/mp construit finisat; pentru balcoane se va plati un pret de 500 euro/mp construit. Cele situate in partea de vest a complexului costa 780 euro/mp construit semifinisat sau 880 euro/mp construit finisat; pentru balcoane se va plati un pret de 450 euro/mp construit.

Pretul pentru vile va fi 650 euro/mp construit semifinisat sau 750 euro/mp construit finisat; pentru terase si balcoane se va plati un pret de 450 euro/mp, iar terenul aferent costa 168 euro/mp. Constructorul a mai anuntat ca aceste preturi sunt valabile doar pe durata promotiei, care se va incheia la 20.11.2006
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri