Compania Conect va investi inca 100 milioane euro pentru a mai construi inca cinci cladiri in parcul de afaceri unde are in prezent doua cladiri de birouri inchiriate in nordul capitalei, a anuntat agentia Regatta.

Prima cladire dintre cele cinci ce urmeaza a fi construite va avea o suprafata totala de inchiriat de 12,045 metri patrati si va fi livrata pe piata in cel de-al doilea trimestru al anului 2008. Aceasta va fi amplasata in apropierea primelor doua, adica in zona de nord a Bucurestiului, foarte aproape de strada Barbu Vacarescu.

Noul imobil va avea pe subsol, parter si noua etaje si ofera o suprafata construita de 14,755 metri patrati la suprafata si 5,200 metri patrati construiti in subteran pentru zona de parcare. Defalcata pe nivele, cea de-a treia cladire a Conect Business Park ofera spre inchiriere la parter aproximativ 600 metri patrati, la primele sase etaje circa 1,382 metri patrati /etaj, nivelele 7-8 ofera cate 1,411 metri patrati, iar ultimul etaj are disponibil spre inchiriere 341 metri patrati.

Citeste si:

"Conect este un parc de afaceri gandit strategic. Scopul acestui proiect amplu este sa poata aduce o suprafata cat mai mare de spatii de calitate solicitantilor. Sunt foarte multe companii, multinationale si nationale care cauta birouri de calitate si nu gasesc ofertele potrivite. Conect Business Park este o solutie foarte buna. Este amplasat in cea mai cautata zona, cea de nord, aduce o cantitate semnificativa de spatii, ofera o parcare generoasa si aduce chirasilor toate dotarile si amenajarile necesare, a declarat Mihaela Raducanu, directorul departamentului Birouri al Regatta.

Compania de consultanta si servicii imobiliare Regatta, promotorul proiectului, este prezenta pe piata de 13 ani si desfasoara o colaborare cu Real Estate Advisory Group Romania (REAG), care apartine REAG Italia, divizie a American Appraisal Group.