Aproximativ 40 de companii imobiliare au scos la vanzare 10.000 de apartamente in centrele rezidentiale si vile din Bucuresti, Constanta, Timisoara si Brasov in cadrul Targului Imobiliar National \"Timon\".
La deschiderea evenimentului, care se va derula in perioada 14-18 martie, au fost prezente zece noi ansambluri rezidentiale, iar majoritatea expozantilor au anuntat oferte speciale pentru contractarile pentru perioada targului.

Oferta pentru garsonierele in complexele rezidentiale de pe malul marii in Costinesti, Neptun sau Constanta pornesc de la 39.000 euro, iar locuintele cu doua sau trei camere 63.000 euro. Apartamentele in vilele sau centrele rezidentiale pornesc de la 100.000 euro, in timp ce locuintele de lux din centrele rezidentiale ajung pana la 600.000 de euro. O vila in zona montana costa pana aproximativ 110.000 euro in cadrul unui ansamblu rezidential care dispune de terenuri de agrement, sala de fitness, club cu circuit inchis, terasa, bar si spatii comerciale.

"Targul se adreseaza unui public interesat de investitiile imobiliare, iar proiectele prezentate vizeaza cinci categorii de potentiali cumparatori. Mai exact, exista oferte pentru cei interesati de cumpararea unui locuinte accesibile conform bugetului propriu, pentru cei care doresc sa achizitioneze apartamente in centrul orasului si zonele semicentrale, pentru cei care doresc vile si nu in ultimul rand, pentru investitorii imobiliari si consumatorilor de lux", a declarat la deschiderea targului, Vlad Vlasceanu, directorul general al firmei organizatore, Ad Media Consulta. Potrivit acestuia, in cadrul targului vor fi scoase la vanzare peste 10.000 de apartamente, vile, penthouse-uri si locuinte de lux.

"Ne propunem ca la fiecare editie Timon sa venim cu noutati relevante pentru piata imobiliara romaneasca. Anul acesta pe langa conceptul "o casa pentru oricine si un pret pentru fiecare", expozitia noastra aduce publicului zece proiecte in premiera, precum si proiecte care nu au fost prezentate in cadrul altor targuri imobiliare. Ne dorim sa diversificam oferta si sa gazduim in acest targ expozitii de produse complementare unei locuinte, cum sunt cele pentru gradini si amenajari interioare sau pentru automobile de lux si yahturi", a mai spus Vlasceanu.

RealTime aduce un complex 50 milioane de euro

RealTime participa la Targul National Imobiliar Timon 2007 cu un proiect imobiliar format dintr-un condominium cu trei cladiri de apartamente si un hotel de cinci stele, a informat un comunicat al companiei.

Amplasat in nordul Capitalei, langa Herastrau si Cartierul Francez, complexul Persepolis reuneste 124 de apartamente cu doua pana la cinci camere. La ultimele niveluri ale cladirilor cu sase etaje sunt prevazute penthouse-uri. Condominiumul cuprinde, pe langa apartamentele ce beneficiaza de paza si servicii de intretinere curenta, un club cu toate facilitatile (sala de conferinta, piscina, sauna, baie turceasca, jacuzzi, sala de fitness, bar, restaurant).

Ansamblul beneficiaza si de parcare subterana supraetajata. Suprafata totala a terenului este de 7800 mp. Cu o valoare de aproximativ 50 de milioane de euro, condominiumul este finalizat in proportie de 95%, avand o suprafata de 33.000 mp construiti. Dezvoltatorul si constructorul ansamblului este SC Persepolis Development SRL.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri