Unitatea Trieris Real Estate Management Limited din cadrul Piraeus Bank a anuntat ca a achizitionat o cladire pentru birouri de 2.800 metri patrati din Bucuresti pentru suma de cinci milioane de euro, imobil pe care urmeaza sa il reamenajeaze potrivit informatiilot citate de NewsIn.

Reprezentantii Trieris au mai declarat ca in prezent sunt negociate alte doua investitii in Sofia, estimate la 84 milioane euro pentru 100.000 mp. Cele doua investitii sunt preconizate sa ofere un profit de 20% pe capitalul investit. Trieris a mai precizat ca in acest moment compania de leasing este in plin proces de reutilare a constructiei.

Piraeus Bank, a patra banca din Grecia, a anuntat un profit net de 434,7 milioane euro pentru anul 2006, in crestere cu 65% fata de 2005. La sfarsitul perioadei 2007-2010, Piraeus are drept obiectiv detinerea de active in valoare de peste 65 miliarde euro, ceea ce reprezinta de doua ori mai mult decat nivelul curent, profituri nete de un miliard de euro si peste 900 de filiale. Planul de afaceri al Piraeus Bank pentru perioada 2007-2010 are drept obiectiv o crestere anuala medie a profitului net de 24%.

Grupul Piraeus este prezent in afara Greciei, si in Bulgaria, Romania, Egipt, Albania si Serbia. Subsidiara romaneasca a grupului, Piraeus Bank Romania, a fost infiintata in anul 1995 (sub numele de Pater Credit Bank). Banca a fost asimilata de Piraeus Bank Group la mijlocul anului 2000.

La 31 decembrie 2006, Piraeus Bank Romania detinea o retea 54 de sucursale pe intreg teritoriul tarii si avea active de aproape 1,93 miliarde lei (569,8 milioane euro). Institutia financiara controla 1,12% din piata romaneasca, fiind a 18-a banca din sistem, potrivit datelor bancii centrale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri