Fondul britanic de investitii Black Sea Property Fund Ltd a achizitionat recent, cu 10,5 milioane euro, aproximativ 50 hectare de teren in statiunea montana Borovets din Bulgaria si urmeaza sa investeasca intr-un complex imobiliar cu hoteluri si locuinte, potrivit sofiaecho.

Black Sea Property Fund Ltd intentioneaza sa construiasca pe terenul achizitionat in statiunea bulgara un complex care va putea fi folosit pentru intreaga perioada a anului. Potrivit reprezentantilor companiei, complexul ce urmeaza a fi construit va include un hotel, un centru de conferinte, dar si apartamente de vacanta. Compania internationala de arhitectutra Wimberly Allison Tong & Goo se va ocupa de planul constructiei.

Black Sea Property a semnat la inceputul anului 2006, un alt acord pentru achizitia a circa 22 hectare de teren in Borovets cu un pret initial de 3,6 milioane euro. Fondul britanic are in lucru si finanteaza deja patru proiecte si a mai investit in alte trei afaceri imobiliare in Bulgaria. Portofoliul fondului de investitii cuprinde proiecte in zonele montane din Borovets si Pampovoro, pe litoralul marii Negre, dar si in capitala Bulgariei, Sofia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri