ProLogis, cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie a dat spre inchiriiere peste 10.600 de metri patrati de spatiu industrial din ProLogis Park Bucharest A1 companiilor Omega Transport and Logistics si Geodis Calberson Romania
"Suntem foarte multumiti de interesul puternic manifestat de clienti pentru primul nostru parc logistic din Romania. Odata cu aderarea tarii la Uniunea Europeana, cererea pentru spatii de distributie moderne – atat din partea companiilor internationale, cat si din partea celor locale – a crescut substantial", a declarat vicepresedintele si directorul regional pentru Centrul si Estul Europei ProLogis, Michael de Jong-Douglas.

Compania greceasca de logistica Omega Transport and Logistics a inchiriat 6.600 de metri patrati in cladirea # 1. Geodis Calberson Romania, furnizor roman de servicii logistice pentru terti, a inchiriat 4.000 de metri patrati in cladirea # 2. Geodis este client al companiei ProLogis si in alte regiuni ale lumii, si a inchiriat peste 238.000 de metri patrati din spatiile detinute de ProLogis la nivel global. Ambele companii vor folosi aceste spatii pentru a furniza servicii logistice clientilor din tara.

ProLogis Park Bucharest A1 este situat la mai putin de 22 de kilometri de centrul Capitalei, de-a lungul autostrazii A1. In momentul de fata parcul cuprinde doua depozite totalizand 53.700 de metri patrati, fiind inchiriat in proportie de 70%. La terminarea constructiei, parcul va contine douasprezece cladiri, totalizand peste 317.100 de metri patrati de spatii de depozitare. Printre clientii actuali ai ProLogis se numara: Kuehne+Nagel, Cargo-Partner Expeditii si Augsburg International Impex.

ProLogis desfasoara operatiuni in 105 piete din America de Nord, Europa si Asia. Societatea detine 29,6 miliarde de dolari de active, in proprietate, administrare si aflate in curs de dezvoltare, care includ 41,5 milioane metri patrati, in 2.523 proprietati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri