Reprezentand un nume consacrat pe piata imobiliara europeana, Europa Group inseamna o echipa profesionista, care are ca obiectiv permanent furnizarea celor mai inovative solutii de confort si design arhitectural.

Experienta companiei lituaniene este demonstrata de o serie de proiecte dezvoltate in Europa (Lituania, Estonia, Letonia, Bulgaria si Kazahstan).

City Center Residence este primul proiect rezidential dezvoltat in Romania, respectand cu fidelitate standardele de calitate ale companiei, in special in ceea ce priveste confortul spatiilor construite si atentia pentru detaliile tehnice ca: structura, calitatea materialelor de finisare, confort si design arhitectural.


Amplasat in centrul orasului, langa Piata Unirii, Dealul Mitropoliei, Palatul Parlamentului si Parcul Carol, City Center Residence reprezinta prin design si facilitatile oferite un tot unitar elegant, spatios si confortabil, in care viata este traita in cele mai mici detalii, departe de zgomotul citadin.

Avand o suprafata totala construita de 20.630mp, complexul rezidential include 6 corpuri de cladiri P+6, avand la parter spatii destinate birourilor, ultimele doua etaje ale fiecarei cladiri fiind dedicate apartamentelor in sistem duplex. Subsolul este comun, incluzand 100 de locuri de parcare, adapost ALA, centrala termica, post trafo.

Toate cele 104 apartamente ale complexului dispun de suprafete generoase, cu terase de 20-30mp fiecare, iar finisajele interioare si exterioare apartin standarelor premium.

Apartamentele in sistem duplex au suprafete cuprinse intre 200 si 300mp, fiind construite pe doua nivele si includ terase de pana la aproximativ 100mp, ce pot fi amenajate ca adevarate gradini suspendate.

Dispunerea camerelor a fost conceputa astfel incat spatiul aferent acestui tip de apartament sa fie cat mai generos, optandu-se din acest punct de vedere pentru sistemul open space in ceea ce priveste amenjarea livingului si a bucatariei. In cazul in care insa proprietarul unui astfel de apartament doreste o compartimentare clasica, aceasta se poate realiza simplu, cu o investitie si deranj minim.

Dormitoarele au fost amplasate la etaj, astfel incat activitatea din zona de zi sa poata fi separata de aria destinata odihnei. Legatura intre aceste doua zone este realizata insa printr-o eleganta scara din aluminiu cromat si lemn masiv. Centrala termica proprie fiecarui apartament si finisajele “la cheie” de cea mai buna calitate reprezinta si ele atuuri importante.

Comparand City Center Residence cu orice alt proiect rezidential din Romania, este evident faptul ca investitia intr-unul din aceste duplexuri este una extrem de profitabila, asigurand intimitatea caminului dorit si totodata confortul si relaxarea unui interior functional amenajat dupa cele mai inalte standarde. In plus, City Center Residence este amplasat intr-una din zonele centrale ale Bucurestiului, iar preturile sunt extrem de profitabile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri