DSV Solutions a inaugurat al treilea centru logistic pe care compania il detine in Capitala, Bucuresti Vest Logistic Center, a carui investitie a totalizat 10 milioane de euro.
Noul centru logistic are o suprafata de depozitare de 29.000 mp, o suprafata de depozitare cu temperatura controlata de 4.500 mp, 50 de rampe pentru camion cu capacitate de depozitare de 40.000 paleti si o suprafata pentru birouri de 3.000 mp.

"Pe langa centrul logistic din centrul Bucurestiului, DSV Solutions intentioneaza sa construiasca inca un depozit de 20.000 mp, a carui investitie se ridica la aproximativ 10 milioane de euro", a declarat directorul general al companiei, Sergiu Iordache.

De asemenea, pe langa locatia din vestul capitalei, DSV Solutions mai detine Pipera Logistic Center cu o suprafata de 22.500 mp si 2.500 mp pentru birouri si un depozit la Aeroportul International Henri Coanda cu o suprafata de 2.000 mp si 1.000 mp pentru birouri.

Compania mai detine inca doua centre logistice in Timisoara si Oradea, fiecare cu o suprafata de depozitare de 1.000 mp. In acest an, compania va finaliza constructia sucursalei din Brasov, un depozit de 10.000 mp. Totodata, DSV Solutions mai are in vedere deschiderea unei noi sucursale in Bacau, pana in 2009, si extinderea sucursalei din Timisoara.

DSV Solutions face parte din Grupul DSV, furnizor de servicii de transport si logisitca, o retea propie de 500 de birouri, din 52 de tari din intreaga lume. In anul 2007, Grupul DSV a inregistrat o cifra de afaceri de 4,82 miliarde euro si un EBITA de 256 milioane euro.

DSV Group are trei divizii dintre care, divizia de transport rutier care are o cifra de afaceri de aproximatv 3 miliarde euro, diviza de transport aerian si maritim 1,2 miliarde euro si divizia de logisitca 560 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri