ProLogis, proprietar manager si dezvoltator de spatii de distributie, a inchiriat 84.500 mp spatii industriale, aflate in doua parcuri importante de distributie din Europa, catre Kuehne + Nagel, unul dintre cei mai mari furnizori de logistica, a anuntat compania.
Primul dintre aceste contracte se refera la un spatiu de 50.200 mp din cadrul ProLogis Park Wellingborough, un parc de distributie de 106.800 mp localizat in partea de est a Midlands din Marea Britanie. Kuehne + Nagel va folosi spatiul pentru deservirea unor clienti precum Whitebread plc., cea mai mare companie din Marea Britanie care ofera servicii de tip HoReCa.

Cel de-al doilea contract se refera la un spatiu de 34.400 mp care se afla in ProLogis Park Isle d’ Abeau, un parc de distributie de 418.000 mp amplasat in orasul Lyon, Franta. Kuehne + Nagel foloseste acest spatiu pentru a servi clientii din toata partea de sud a Frantei.

ProLogis Park Wellingborough este localizat in partea de est a Midlands, o regiune importanta pentru piata de profil din Marea Britanie. Parcul contine trei cladiri ocupate in intregime si ofera acces strategic catre autostrazi de o importanta majora, printre care A14, A45 si M1. Printre clientii parcului se mai numara si Monsoon Accessories si Homebase.

ProLogis Park Isle d’ Abeau din Franta este localizat la 10 minute de Aeroportul International din Lyon, la 20 de minute de centrul orasului Lyon si la 30 de minute de Grenoble. Parcul ofera acces direct la autostrada A43, aflandu-se intr-o zona importanta pentru distributie catre Paris, Marseille, Milano si Barcelona, datorita autostrazii A6/A7. ProLogis detine 16 cladiri in cadrul parcului.

Grupul Kuehne + Nagel este unul din cei mai importanti furnizori de servicii de logistica din lume, cu 850 de birouri in peste 100 de tari, avand peste 52.000 de angajati.

ProLogis este unul din cei mai mari furnizori de spatii de distributie din Europa, cu peste 11 milioane de mp de spatii aflate in proprietate, administrare sau in curs de dezvoltare, la 31 martie 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri