Fondul de investitii Romanian Property Fund Development (RPF) a achizitionat doua terenuri in Capitala, in zonele Parcul Carol si Dristor, cu o suprafata totala de 10.000 metri patrati, in vederea dezvoltarii unor proiecte imobiliare, au declarat reprezentantii companiei.
"Am achizitionat deja niste terenuri in zonele Dristor si Parcul Carol din Capitala, cu o suprafata totala de 10.000 metri patrati in vederea construirii unor noi proiecte imobiliare. Aceste proiecte fac parte din suma de 100 milioane euro pe care am anuntat ca o vom investi in Romania in urmatorii trei ani", au declarat reprezentantii RPF, prezenti la a VI-a editie a Targului International de Apartamente Condominium, potrivit NewsIn.

RPF Development este si dezvoltatorul proiectului rezidential Vitan Residence din Capitala, care a necesitat investitii de circa 30 milioane de euro. Proiectul cuprinde trei imobile, respectiv 187 de apartamente cu o suprafata totala de 20.476 metri patrati.

Complexul Vitan Residence este situat in cartierul Vitan din Bucuresti in apropiere de Bucuresti Mall. Lucrarile de constructie la acest proiect au inceput in luna ianuarie 2008 si se vor finaliza pana in octombrie 2009.

A VI-a editie a Targului International de Apartamente Condominium se desfasoara in perioada 25-28 septembrie 2008, la Palatul Parlamentului din Bucuresti. La acest targ sunt prezentate peste 60 de proiecte imobiliare, care includ peste 20.000 de apartamente noi, cu preturi cuprinse intre 780 euro/mp si 3.000 euro/mp.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri