General Lux Service se afla in discutii cu mai multe companii multinationale specializate in dezvoltarea de spatii logistice interesate sa colaboreze in realizarea unui proiect compus din 80.000 mp construiti de depozite si birouri in estul Bucurestiului, investitie de 28-30 milioane euro.
Potrivit reprezentantilor companiei General Lux Service, proiectul se refera la construirea a 80.000 mp de depozite si birouri in configuratia unui parc logistic in zona de est a Bucurestiului. Terenul aferent acestor constructii este de 135.000 mp.

"Am inceput deja promovarea obiectivului pe plan intern, dar si extern pentru a stabili parteneriate cu firme interesate sa investeasca in astfel de proiecte", spun cei de la General Lux Service, initiatorii proiectului.

Totodata, acestia sustin ca presedintele firmei, Dan Craciunescu, se afla deja in discutii cu mai multe companii multinationale specializate in dezvoltari de acest gen, interesate de proiect.

"Discutiile demarate vizeaza doua directii: vanzarea directa a proiectului, estimata la 4,5 milioane euro si parteneriat (asociere) in vederea construirii GLS Logistic Park, investitia necesitand 28-30 milioane de euro", adauga reprezentantii companiei.

Pana in prezent, GLS Invest, departamentul de investitii al firmei General Lux Service, s-a ocupat de viabilizarea terenului. In acest moment, documentatia PUZ (Plan Urbanistic Zonal) a fost aprobata, iar autorizatiile necesare vor fi obtinute pana la sfarsitul anului 2008. Data inceperii lucrarilor a fost stabilita pentru 1 martie 2009, iar executia proiectului va dura 24 luni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri